MOKRI I KLIZAVI PUTEVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Saobraćaj se obavlja  po  mokrim i klizavim kolovozima. Mjestimično je vidljivost smanjena po kotlinama u sjevernim predjelima. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su nailasci na sitnije odrone. Iz AMSCG vozačima savjetuju da vožnju prilagode stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje. 

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobrćcaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09 do 11 i od 14 do 16h svakog dana osim nedelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Do 01.06.2019 godine zbog izvodjenja radova na sanaciji mosta Meljestak na magistralnom putu M-2 podgorica-kolasin odobrava se promjena rezima saobracaja sa dvosmjernog na jednosmjerni . Saobracaj regulisan semaforskom signalizacijom .

 Na magistralnom putu M-2.4 dionica Ulcinj- Krute u toku su radovi, 27.05.2019.godine obustava saobraćaja ce biti u terminu od 08.00 do 12.00 sati.

 Na magistralnom putu M-21 Barski most- Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje- Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnom putu M-2.3 dionica Cetinje- Budva, lokalitet Brajići  zbog izvodjenja radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2 dionica Debeli brijeg- Herceg Novi, lokalitet Tatarbasca saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenicno. Na istom putnom pravcu na lokalitetu Debeli brijeg zbog izvodjenja radova na sanaciji klizista u periodu od 13.05.2019. Do 01.06.2019 godine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-9 dionica  Andrijevica-Plav, lokalitet Sućeska zbog izvodjenja radova došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnim i regionalnim putevima u zemlji u periodu od 20.05.2019. Godine do 20.06.2019. Godine izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima zbog čega će doći do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova. 

Share.

About Author

Leave A Reply