KOJA FRIZURA ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovnove krasi gusta kosa, često puna velikih kovrdža. Oni vole izražajne boje i nešto dramatičnije nijanse. Ponekad su nepraktični, pa ni ne pitaju da li je neka frizura laka za održavanje, već iz salona izađu frustrirani sa frizurom koji ne odgovara njihovom tipu kose. Potrudite se da vaš glavni adut budu kovrdže – njegujte ih i igrajte se sa njima pomoću različitih stilova frizura.

Praktični i elegantni Bikovi naklonjeni su tradicionalnim bojama i frizurama koje su jednostavne za održavanje. Strogo i uredno ošišana kosa koja izgleda dobro i kad je malo neuredna njihov je san. Oni mogu frizeru da objasne koji im stajling najbolje pristaje i neće nimalo pogriješiti.

Neobične frizure i stajlinzi omiljenih slavnih osoba često krase Blizance. Oni će učiniti sve da imaju frizuru poput najdraže glumice, makar morali i po dva sata svako jutro da provode u kupatilu. Odlučuju se za jedinstvenu boju kose po kojoj će svima biti prepoznatljivi.

Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene frizure. Najdraža im je duga i ravna kosa ili ona s mekim uvojcima. Odlično im stoji i klasičan rep sa nekoliko nestašnih pramenova koji vise sa strane. Iako ne volite promjene, trebalo bi da isprobate neku potpuno drugačiju, drsku frizuru, koja će vas prikazati u potpuno novom svijetlu.

Lavice krasi gusta, jaka i neposlušna kosa. Bez obzira na boju i frizuru, iz svemira se mogu prepoznati po bujnoj kosi. Njihova frizura nosi lični pečat. Za njih imamo samo savjet da posvete više pažnje tjemenu i da ga lagano masiraju posle nanošenja regeneratora.

Uredne i konzervativne frizure mogu se vidjeti na perfekcionističkim Djevicama. Bob frizura do ramena ili dugačka ravna kosa njihov su zaštitni znak. Trebalo bi da se drže svog stila i da izbjegavaju kratke frizure. Povremeno bi bilo dobro da se počastite keratinskim tretmanom.

Ona je elegantna i sofisticirana, ona je Vaga. Mijenja frizuru iz dana u dan, u skladu sa odjevnom kombinacijom – od seksi pletenice do stroge visoke punđe… Trebalo bi i više da eksperimentiše – neka prebači razdeljak na drugu stranu!

Škorpija zrači seksepilom i moći, a čim ustane iz kreveta – izgleda odlično bez mnogo truda. Za nju se vezuju bogate boje – kestenjasti ili plavi pramenovi. Idu iz krajnosti u krajnost – od ženstvene frizure sa uvojcima do kratke muške frizure. Savjet glasi – posvetite se hidrataciji kose.

Mladalačka frizura koja je najbrže gotova prava je za Strelca koji živi za avanturu. Ove dame ne vole da gube vrijeme na sređivanje kose. Samo je bitno da se ne boje promjena. Kada jednom naprave frizuru, neka je se drže dok je ne zavole.

Jarac voli čist i moderan izgled, tradicionalne stilove i boje pogodne za posao. Praktični su i lako mogu da usavrše lični stil. Ipak, trebalo bi da se poigraju sa suprotnostima – ošišajte dugačku kosu ili kratku pustite da raste i uživajte u novoj ličnosti.

Ko mijenja izgled svako malo i isprobava nove trendove, ako ne Vodolija koja toliko voli slobodu! Otkačena, moderna frizura potpuno neprirodne boje nešto je što na njoj često možete vidjeti. Dio je njene ličnosti, pa joj sjajno stoji. Međutim, Vodolija treba da malo uspori i da se pogleda još jednom u ogledalo.

Ribe su slabe na trendove, vole dugačku kosu i frizure za koje nije potrebno mnogo truda. Lako je nagovoriti ih na promjenu, ali ako rezultat nije onakav kakav su željele, Lako se mogu uzrujati. Pustite kosu da se suši prirodno, odmorite je od fena i trljanja peškirom.

Share.

About Author

Leave A Reply