“IMAM IDEJU”: SVI SU DOBRODOŠLI NA NAŠE ROĐENDANSKO SLAVLJE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svojim idejama čini mnoga slavlja posebnim, osmišljavjući dekoracije sa puno kreativnosti i pažnje, a kako vlasnica gift shop-a Ivana Pantović kaže dobru poslovnu praksu gradi na motou „Imam ideju“ za svaku vašu želju.

Ova jedinstvena radnja sjutra slavi četvrti rođendan, a prisjećajući se početaka rekla nam je da je to bio “uzbudljiv i uznemirujuć” period.

“Početak na ovom poslu istovremeno je bio uzbudljiv i uznemirujući. Sećam se svoje treme kada su počele prve dekoracije da zakazuju, bukvalno po dve noći pre dekoracije ja oka ne bih sklopila zbog straha da li će sve biti u redu, da li ću ispoštovati želju svojih mušterija. Ipak, nakon prvih par dekoracija taj osećaj je prestao, jer  su jednostavno ljudi bili oduševljeni od starta” dodaje ona.

U susret četvrtoj godini postojana, ova entuzijastična preduzetnica, najavljuje veliko rođendansko slavlje i poziva sve sugađane da sjutra posjete radnju “Imam ideju” i  učine njenu proslavu posebnom.

“Radnja 12. juna slavi četvrti rođendan, tako da sam planirala da sve svoje goste obradujem raznim stvarima. Najmlađe će u periodu od 11:30-13:30 zabaljati Mickey mouse maskota i puno balona, a za ostale goste neverovatni popusti na staru i novu kolekciju. Svi koji zakažu dekoraciju tog dana imaju popust 30%. Želim da tog dana ja poklanjam i svi su dobrodošli na naše slavlje” kazala je Pantović.

Posljednjih godina dekoraciji slavlja se poklanja velika pažnja, a ideja kako da vaše posebne prilike budu jedinstvene ima na pretek.

“Sve više se poklanja pažnje dekoraciji slavlja. Sve se slavi i dekoriše od rođenja bebe, do slavske trpeze, rođendana, devojačkih večeri, svadbi i sl. Ne postoji slavlje u gradu bez dekoracije. Imala sam neobičnih zahteva.  Omladina je itekako kreativna, bilo je mnogo iznenađenja u ponoć, u gradu, zahtevi su svi neobični i posebni na svoj način. Probudila sam u ljudima tu ideju da bez neobičnih poklona ne može proći ni jedan događaj i to me posebno raduje, jer učestvujem u tome” kazala je ona i prisjetila se vjeridbe koju je prošle godine organizovala na koncertu Aca Pejovića i koja je, čak i za nju, bila poseban događaj.

Svaki radni dan ove mlade uspješne žene je drugačiji od prethodnog, što čini da svaki novi zadatak bude izazov – koju novu ideju da smisli i kako da izađe u susret željama mušterija. Planove za budućnost ne pravi, ali joj “ideja ne fali”.

Milena Bubanja Obradović

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BERANE


Share.

About Author

Leave A Reply