IDEALNI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uslovi za vožnju su povoljni, saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Vozače u toku dana očekuje pojačana frekvencija vozila u gradskim zonama i na putevima koji vode ka turističkim centrima.

Savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja, kao i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno poštovanje postavljene signalzacije.

Na magistralnom putu m-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta saobraćaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično uz povremene obustave saobraćaja ne duze od deset minuta.

Privremeno se od 21.08.2019. godine do završetka radova, zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji puta Dinoša-Cijevna odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Od 20.08.2019. Do 03.09.2019. dodine, zbog izvodjenja asfalterskih radova na regionalnom putu r-20 Berane-Petnjica, lokaliteti Stenice i Duljkova stanica doći ce do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 09.00 do 14.00 sati.

Od 01.08.2019 godine do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta r-23 Cerovo-Rogami dionica Rogami-Spuž odobrava se postavljanje saobraćajne signalizacije u zoni izvodjenja radova.

Do 01.09.2019 godine zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na sljedećim djelovima magistralnih puteva M-2 Podgorica-Sotonići-Petrovac M2 i m2.4 Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-Sukobin i M2.3 Podgorica-Cetinje-Budva.

Zabrana se odnosi na svaki dan u sedmici u vremenu od 17.00 do 22.00 sata. Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, vozila za održavanje puteva i put instalacija, vozila za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu. Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta m-2 od Debelog brijega preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lip.

Share.

About Author

Leave A Reply