Frizer iz Berana među najboljima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naš sugrađanin, frizer, Mirko Šekularac osvojio je prvo mjesto na ovogodišnjem takmičenju Revlon Proffesional. Njegov rad je u Engleskoj i Španiji proglašen za najbolji ljetnji izgled 2020. godine.

Izbor se održavao putem video konferencija i slanjem radova, s obzirom na novonastalu situaciju sa korona virusom. Učesnici su bili sa različitih strana svijeta, ali se Mirkov rad istakao iz mase i bez oklevanja ponio prvu nagradu.

„Na prvom mjestu ja volim svoj posao. Posao koji volim da radim ne predstavlja za mene obavezu, već stil života. Ovo priznanje prije svega predstavlja moje lično zadovoljstvo, a zatim i odskočnu dasku za dalje planove i napredak.“- kaže Šekularac.

On je istakao kako rad u maloj sredini za njega ne predstavlja nikakvu prepreku, već šaljivo navodi- „Bolje biti prvi u selu, nego zadnji u gradu.“

„Kod mene inače dolaze mušterije i iz drugih gradova, pa čak i iz Podgorice. Zadovoljan sam i mnogo mi znači kada moj rad obiđe sve naslovne strane časopisa.“- istakao je Mirko.

Revlon Proffesional takmičenje je kolaborativni projekat, u kojem su frizeri pozvani da iskažu svoje umijeće. Održava se svake godine, na različitim lokacijama, a ove godine se realizovao on-line putem, sa sjedištem u Londonu.

Miljana Kljajić

Share.

About Author

Leave A Reply