EPARHIJA BUDIMLJANSKO NIKŠIĆKA: LIJEČENJE VLADIKE JOANIKIJA USPJEŠNO ZAVRŠENO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon sprovedenih kontrolnih laboratorijskoh, dijagnostičkih i fizikalnih pregleda ljekari su izrazili zadovoljstvo dobrim opštim stanjem Njegovog preosveštenstva Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske g. Joanikija, i konstatovali da je liječenje uspješno privedeno kraju, saopšteno je iz informativne službe Eparhije budimljansko nikšićke.

Kako su saopštili, serološkim testom utvrđeno je odsustvo IgM i prisustvo IgG antitijela, te se može reći da je organizam stvorio imunitet na korona virus.

“Po trenutno važećim epidemiološkim mjerama zakonski period samoizolacije episkopa Joanikija je istekao, a takođe i period izolacije namijenjen za odmor i oporavak koji je određen od strane ljekara”, navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da se  u ime Episkopa Joanikija, kao i u ime Eparhije budimljansko-nikšićke izražavamo zahvalost  menadžmentu i medicinskom kolektivu Opšte bolnice Berane, na kako su kazali, uloženom trudu i pokazanom profesionalizmu prilikom potrebnih dijagnostočkih pregleda i pružanja medicinskih usluga za vrijeme Episkopovog kućnog liječenja.

“Osobitu, srdačnu blagodarnost iskazujemo ljekaru Episkopa, đakonu dr Nikodimu Radenoviću i medicinskim sestrama Branki Delević i Dijani Čukić”, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: Vijesti

Share.

About Author

Leave A Reply