DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a na sjeveru je vidljivost smanjena, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti poštuju postavljenu signalizaciju.

Regionalni put Petrovići – Vraćenovići – Deleuša zbog asfaltniranja biće zatvoren za saobraćaj za sve vrste vozila, od devet do 13 sati i od 15 sati i 30 minuta do 18 sati i 30 minuta..

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i i 14 do 16 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. 

Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od ski centra Kolašin 1450 do ski centra Kolašin 1600, saobraćaj će zbog radova biti obustavljan od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, osim nedjeljom.

Privremeno je, do završetka radova, zbog izvođenja minerskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj-Krute, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Share.

About Author

Leave A Reply