DOBRA VIDLJIVOST NA PUTEVIMA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz AMSCG.

Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje.

Danas 10.06.2019 godine zbog izvodjenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M2.4 dionica Ulcinj-Krute doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 i od 13.00 do 17.00 sati. 

Na magistralnom putu M-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvodjenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Do 20.06.2019 godine zbog izvodjenja radova na sanaciji mosta Meljestak na magistralni putu m-2 Podgorica-Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni . Saobraćaj regulisan semaforskom signalizacijom .

Na magistralnom putu M-21 Barski most- Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje- Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 Na magistralnom putu M-2.3 dionica Cetinje-Budva, lokalitet Brajići  zbog izvodjenja radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Share.

About Author

Leave A Reply