Demos Berane: Osuđujemo orgijanje specijalnih službi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Očigledno je strah od izbora i konstituisanja pravne države svih onih koji bijednim, udbaskim metodama podmeću i zastrašuju narod. Isti narod zna dobro, bilo ili ne bilo dokaza, koje su političke snage sklone ovakvim kukavičkim akcijama”

Demos Berane osudio je ispisivanje neprimjerenih grafita na kuće građana muslimanske vjeroispovjesti.

“Opštinski odbor Demos Berane izražava zgražavanje dokle su u nemoralu stigle određene službe. Očigledno je strah od izbora i konstituisanja pravne države svih onih koji bijednim, udbaskim metodama podmeću i zastrašuju narod. Isti narod zna dobro, bilo ili ne bilo dokaza, koje su političke snage sklone ovakvim kukavičkim akcijama. To su isti oni politički subjekti koji sistematski dijele i svađaju građane i narode u Crnoj Gori s ciljem trajne vladavine i pljačke nacionalnih resursa”.

Iz OO Demosa u Beranama apelovali su na građane da ne nasjedaju “na ovako sramne provokacije”.

“Između ostalog i slobodnim glasanjem za demokratske snage promjena u Crnoj Gori, zemlji umornoj od podijela, pljačke i svih drugih manipulacija. Samo uzajamno povjerenje svih naroda i nacionalnosti u Beranama i Crnoj Gori može da dovede do promjene vlasti u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predjednik OO Demos Berane Vladimir Asanović.

Izvor: Vijesti

Share.

About Author

Leave A Reply