BERANCI USPJEŠNI U PETNJICI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na nedavno završenom nagradnom foto konkursu koji je organizovala TO Petnjica  svojim fotografijama istakli su se naši sugrađani, Mileta Vukićević koji je osvojio prvu nagradu za fotografiju „Džamija noću“, dok je treća nagrada je pripala Vladimiru Šćekiću za fotografiju „Panorama Petnjice“.

Na konkurs „Prirodne i kulturne ljepote Bihora“ pristiglo je oko 70 fotografija, a žiri u sastavu: Mehdija-Bato Adrović , Nermina Muratović i Enver Rastoder je odabrao 20 fotografija koje su  izložene u holu Centra za kulturu .

“Danas svijet konzumiramo kroz slike. Fotografije ne samo da su posvuda, već one nadopunjuju, verifikuju i ovjekovječuju stvarnost, pridajući svakom događaju – pa čak i onom najbanalnijem neku auru mita. Fotografija se danas odlikuje svojom neizbježnom sveprisutnosti u kojoj svi dobrovoljno participiramo” rekao je predsjednik žirija Mehdija-Bato Adrović.

Dobitnicima su  uručene nagrade, a zahvalnice svim autorima koji su učestvovali na foto konkurs.

“Nadamo se da ćemo i u narednoj godini imati foto konkurs na kome će se prijaviti veći broj autora sa još kvalitetnijim fotografijama koje će biti korišćene za promovisanje prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti našeg kraja. Pozivamo sve ljubitelje fotografije da večeras budu sa nama”, izjavio je direktor TO Petnjica, Rešad Muratović.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply