AMSCG: SUVI PUTEVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Petrovac – Podgorica od sedam do 19 sati saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije saobraćajnice.

Na putu Petrovac – Bar – Ulcinj od sedam do 19 sati sabraćaj je zbog asfalitiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnim i regionalnim putevima izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima, zbog čega će režim saobraćaja biti promjenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na putu Stjenice – Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Share.

About Author

Leave A Reply