AMSCG: SUVI PUTEVI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori su povoljni uslovi za saobraćaj, a upozorava se da su duž klisura i usijeka mogući sitniji odroni. Na putevima gdje se radi, promijenjen je režim saobraćaja, zbog čega je neophodno poštovanje signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13 Bioče – Mateševo, dionica Veruša – Han Garančića zbog rekonstrukcije saobraćaj će biti zatvoren od 11 do 13 sati.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu Andrijevica – Murino, lokalitet Sućeska, biće obustavljen saobraćaj od osam do 12 i od 14 do 16 sati, zbog izrade ankera za stabilizaciju kosine.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine – Šćepan polje zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Share.

About Author

Leave A Reply