AMSCG: PUTEVI MOKRI, VOZITE PAŽLJIVO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i upozorili da je duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona.

Zbog rekonstrukcije magustralnog puta Ribarevine – Mojkovac, lokaliteti Stevanovac i Lepenac, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila do 14 sati.

Zbog radova na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići – Deleuša saobraćaj će za sve vrste vozila biti zatvoren do 13 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu Ulcinj – Krute je, zbog mininiranja, prekinut za sve vrste vozila.

Na putu Krstac – Lovćen – Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, na dionici Paštrovačka gora – Virpazar režim saobraćaje promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu geotehničkih istraživanja.

Na magistralnom putu Šćepan polje – Plužine – Danilovgrad, kao i na regionalnom Cetinje –Njeguši, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do završetka izgradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistarlnog puta Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog probnog ispitivanja konstrukcije mosta (pasarela) na magistralnom putu M2.4, dionica Petrovac-Bar, u mjestu Sutomore, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u vremenu od četiri do devet sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od Ski rezorta Kolasin 1450 do Ski rezorta Kolasin 1600 saobraćaj se, zbog radova, obustavlja u period od 13 do 15 sati.

Share.

About Author

Leave A Reply