AMSCG: PUTEVI MOKRI I VIDLJIVOST SMANJENA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim putevima i vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su upozorili na sitnije odrone na putevima duž klisura i usjeka i apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj je, zbog miniranja, obustavljen od osam do 11, od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta i od 21 do 24 sata. Van tih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj je obustavljen od devet do 13 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj je obustavljen od 12 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Mateševa biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica zbog rekonstrukcije se saobraća jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin u tunelima doći će do potpune obustave saobraćaja od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Na putevima Ribarevine – Bijelo Polje – Barski most, Ribarevine – Berane – Rožaje – Špiljani, Berane –Andrijevica – Plav – Gusinje – Grnčar, Rožaje – Kula – Stubica i Most Zeleni – Vuča, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Zbog geotehničkih radova na dionici Plužine-Seljani, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog izgradnje privremenog saobraćajnog priključka u funkciji gradilišta „Boka place“ u Tivtu režim saobraćaja promjenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog rekonstrukcije glavnog cjevovoda na regionalnom putu R-18 Pljevlja-Gradac-Šula ,u ulici Oslobođenja doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Omogućeno je korišćenje alternativnog putnog pravca.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Share.

About Author

Leave A Reply