AMSCG: PUTEVI MOKRI I KLIZAVI, VIDLJIVOST SMANJENA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz smanjenu vidljivost, kazali su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu radova saobraćaj se obustavlja od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13 Bioče – Mateševo, dionica Veruša – Han Garančića zbog rekonstrukcije saobraćaj će biti zatvoren od 11 do 13 sati i promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane – Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine – Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Share.

About Author

Leave A Reply