AMSCG: OPREZ ZBOG MOKRIH PUTEVA I ODRONA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se uglavnom saobraća po mokrim putevima, a duž klisura i usjeka mogući su sitni odroni, saopšteno je Auto-moto saveza.

Oni su vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje su radovi neophodno je poštovanje postavljene signalizacije.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu Ribarevina-Špiljani, na lokalitetu Besnik, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radova na magistralnom putu Žabljak – Pljevlja, na dionici Tmajevci, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljan, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Share.

About Author

Leave A Reply