AMSCG: DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća nesmetano, a zbog kiše na pojedinim putevima ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su kazali da je neophodno da vozači voze oprezno smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju postavljenu signalizaciju.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute saobraćaj je zbog minerskih radova prekinut za sve vrste vozila.

Na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaj će biti obustavljen od 14 do 19 sati.

Na putu Krstac – Lovćen – Ivanova Korita saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog izvođenja asfaltskih radova u okviru rekonstrukcije puta Crkvice-Vrulja odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila od devet sati do 12 sati i od 13 sati do 17 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Do završetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu na ukrštanju dionica Kamenari – Kotor i starog puta Risan – Grahovo, promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na rijeci Zeti u Danilovgradu saobraćaj će preko mosta biti privremeno obustavljen.

Saobraćaće se preko preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tone. Teretni i autobuski saobraćaj biće preusmjeren alternativnim saobraćajnicima Podgorica-Spuž (starim putem preko Martinića), Danilovgrad-Bogetići i ostalim putevima.

Share.

About Author

Leave A Reply