AMSCG: DOBRI USLOVI ZA VOŽNJU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG upozorili su na učestale sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani danas će biti obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog izvođenja tunelskih i zemljanih  radova u sklopu rekonstrukcije tog magistralnog puta.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog uređena – šetaliste uz more uz magistralni put M-1 dionica Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izmještanja distributivnog cjevovoda na magistraćnom putu M-11 Lepetane-Krtolska raskrsnica u mjestu Tivat, biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-1, na dionici Debeli Brijeg – Meljine, lokalitet Topla, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.

Share.

About Author

Leave A Reply