ABAZOVIĆ: BERANE POKAZUJE DA SU PROMJENE I SUŽIVOT SVIH GRAĐANA MOGUĆI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je građanima Berana, odbornicima, Skupštini Opštine Berane i opštinskom rukovodstvu 21. jul, Dan opštine sa željom da svaki naredni bude povod za veće zadovoljstvo svih građana.

“Berane, oaza slobode i grad sa puno neiskorišenih resursa svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji. Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu”, poručuje Abazović u čestitki.

On je naveo da Berane pokazuje cijeloj državi da su promjene i suživot svih građana različitih opredjeljenja mogući i poželjni u Crnoj Gori.

“Šarenilo identiteta, pripadnosti i opredjeljenja nijesu nikakva mana ove zemlje, i ako se to želi potencirati iz vladajućih krugova. Te vrijednosti su naše bogatstvo a Berane je grad primjer tome”, naveo je Abazović.

On vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

“Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu… To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi”, ukazuje lider URE.

“U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijediiti život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane”, zaključuje Abazović.

Share.

About Author

Leave A Reply